Route & Audio

De route

Belangrijk nieuws! De vaste, gezamenlijke route is terug. Dit jaar maken opnieuw verbinding met een geliefd kenmerk uit vorige GLOW-edities. Na twee vreemde jaren, kunnen we opnieuw zeggen dat we mét elkaar de route lopen door hartje Eindhoven.

Geniale lichtkunst tovert het centrum om tot één grote expositie. Dertig lichtinstallaties verwarmen en verbinden de binnenstad tijdens GLOW op 12-19 november. Als bezoeker deel je ervaringen en momenten met iedereen om je heen. Die gedeelde ‘wow-momenten’ – tussen bezoekers, bewoners, jong en oud – zijn bijzonder. De daken, straten, gebouwen en parken op de route krijgen een nieuwe huid in ‘Urban Skin’. Bekijk hier alvast hoe je loopt. Vanaf oktober maken we stap voor stap bekend welke lichtkunstwerken er op het pad liggen.

De route verbindt de stad. Bepaal zelf je beginpunt, maar het eenvoudigste is om bij het Centraal Station Eindhoven te starten. Vanuit daar loop je de complete route in gemiddeld 3 uur en afgerond 5 kilometer.

Nieuw! De GLOW audio tour

Je kon GLOW al zo’n 17 jaar zien, maar nu kun je het lichtfestival ook horen. Je ontdekt bijzondere verhalen, anekdotes, technische uitdagingen en details met de nodige humor. De kunstenaars spreken je toe, zo vanuit je eigen telefoon. Vergeet je oortjes dus niet mee te nemen.

Je hoort wat je anders nooit zou kunnen zien. Een privé gids voor iedereen.

De audiotour komt in november online. Wil je zeker weten dat je de tour niet misloopt? Vul dan hieronder je e-mailadres in en we geven je een seintje zodra de tourguide klaar staat. Wij vragen een eenmalig bedrag van €2.

Hoe werkt het?

 • Vul hieronder je emailadres in om op de hoogte te blijven van de audiotour
 • Je ontvangt een mailtje met een betaallink wanneer het zo ver is
 • Na betaling word je doorverwezen naar de omgeving waarin je kunt luisteren. Laat je emailadres achter om later nog eens te kunnen inloggen en te luisteren
 • Via de interactieve route zie je precies waar je loopt en welk lichtkunstwerk je tegenkomt. Klik op een lichtkunstwerk om te luisteren, pauzeer wanneer je wilt en luister- en loop verder

Blijf op de hoogte van de GLOW audio tour

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Word partner

  GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

  Steun GLOW

  Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!