Word jij onderdeel van GLOW 2024?

Bereik honderdduizenden bezoekers

Met hulp van onze partners, vrienden en supporters hebben we van GLOW 2023 de best bezochte editie ooit kunnen maken. We bedanken iedereen die hieraan heeft bijgedragen.

We kijken vooruit, en in 2024 staat een heel bijzonder project op de lijst. Een lichtshow in het Philips Stadion zoals nooit eerder gezien van internationaal kunstenaar Kari Kola. Hij kleurde eerder Eindhoven blauw en maakte een lichtkunstwerk rondom UNESO erfgoed Stonehedge. Om de show in het Philips Stadion gratis toegankelijk te maken voor alle bezoekers van GLOW hebben we jouw hulp als partner nodig. Daarom organiseren we in 2024 een preview waar je alle ins-and-outs hoort over dit bijzondere project.

Blijf op de hoogte en ontvang meer informatie over GLOW 2024 door een e-mail te sturen.

Ontdek de mogelijkheden

Als partner maak je gebruik van GLOW als platform waar maatschappelijke betrokkenheid, netwerkmogelijkheden, employee engagement, talentontwikkeling, het versterken van de regio en commerciƫle zichtbaarheid samenkomt. GLOW is een podium om een verhaal te vertellen en biedt organisatie de kans om nieuwe doelgroepen aan te spreken en bestaande relaties te verdiepen. Als partner ontvang je:

  • Aandeel in de (inter)nationale ontwikkeling van de regio
  • Een ingang tot een groot netwerk en toegang tot GLOW-events
  • Een groot commercieel bereik dat online oploopt tot 4 miljoen
  • Vermeldingen op website, social media, signing tijdens het festival
  • Hogere medewerkerstevredenheid door het mogelijk maken van lichtkunst voor iedereen
  • Communicatie (planning) en copy, visuals, teaser en aftermovie
  • Positieve klantimago- en klanttevredenheid door positionering
  • Onderzoeksmogelijkheden en toegang tot onderwijsinstellingen, bedrijven en maatschappelijke organisaties
  • Bijdrage aan een positief vestigingsklimaat in de Brainport regio

Je kunt op allerlei manieren bijdragen aan GLOW 2024. Naast partner van het Philips Stadion project, kun je ook Vriend worden en daarmee onderdeel zijn van een informeel netwerk van zo’n 200 ondernemers, support GLOW met een sponsorbedrag of sluit je aan als partner bij een GLOW Lab om samen met collega’s lichtkunst te ontwikkelen. Je kunt ook een officiĆ«le GLOW Host worden als je een horeca-ondernemer bent. Bekijk de rechterafbeelding.

Interesse of meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact op met Suzanne Maas.

Stuur een mailtje