Crew members

Vrijwilligers

Ben jij elk jaar op GLOW te vinden en zou je dit jaar zelf onderdeel van GLOW willen uitmaken? Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken! We zijn op zoek naar hosts bij GLOW. Jij bent het gezicht van GLOW. Samen met een klein team ben jij verantwoordelijk zijn voor een gebied/kustwerk en zorgt dat hier alles soepel verloopt en dat de bezoekers een fijne avond hebben. Ook weet jij alles over GLOW, van de informatie die je op voorhand hebt verkregen, en het gebied waar je in staat. Zo kun jij onze bezoekers alles vertellen wat ze willen weten!

Als vrijwilliger bieden we je een unieke ervaring achter de schermen van GLOW. Je krijgt alle informatie vooraf, vrijwilligersvergoeding en een gezellige afsluitavond. We vragen klantvriendelijke, zelfstandige vrijwilligers van 18 jaar en ouder, met affiniteit voor kunst en/of techniek. En uiteraard met een warm hart voor GLOW!

Interesse?

Wil jij ook vrijwilliger worden op GLOW? Heb je vragen over de mogelijkheden? Stel ze dan gerust, vul het contactformulier in en bekijk welke hosts je voorgingen.


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Word partner

    GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

    Steun GLOW

    Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!