Crew members

GLOW zoekt jou!

Ben jij elk jaar op GLOW te vinden en zou je dit jaar zelf onderdeel van GLOW willen uitmaken? Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken want we zijn altijd op zoek naar vrijwilligers! Jij wordt het gezicht van GLOW en samen met een klein team ben jij verantwoordelijk voor een gebied of kunstwerk. Op deze avond zorg je dat alles soepel verloopt en dat de bezoekers een fijne avond hebben. Ook weet jij alles over GLOW of het lichtkunstwerk, omdat je voorafgaand informatie ontvangt. Zo kun jij de bezoekers alles vertellen over wat ze willen weten!

Als vrijwilliger bieden we je een unieke ervaring achter de schermen van GLOW. Je krijgt alle informatie vooraf, een vrijwilligersvergoeding en een gezellige afsluitavond. We vragen klantvriendelijke, zelfstandige vrijwilligers van 18 jaar en ouder, met affiniteit voor kunst en/of techniek. En uiteraard met een warm hart voor GLOW!

Interesse?

Wil jij ook vrijwilliger worden op GLOW? Heb je vragen over de mogelijkheden? Stel ze dan gerust en vul het contactformulier in.


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


    Word partner

    GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

    Steun GLOW

    Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!