Diving into a sea of colours

Diving into a sea of colours

Dompel jezelf onder in het enorme kleurenspectrum dat ‘Diving into a sea of colours’ heet.

Het is een overmaatse, toegankelijke en ervaarbare kleurenwereld. Gecreëerd met analoge PANI-projectie.

In deze surrealistische wereld, verspreid over drie locaties langs de GLOW-route, voel je de effecten van kleur. Baad erin, beleef het, voel het, en wees niet verrast als het een mengeling van emoties oproept.

Duik in dit kleurrijke kunstwerk!

Read more
Read less

About the artist

Daniel Margraf

Als interdisciplinair kunstenaar is Daniel Margraf actief in zowel de digitale als de klassieke, analoge lichtkunst. In zijn werken staan technologie en gevoelens in wisselwerking met elkaar. Met flair en fijngevoeligheid creëert hij sfeer.

In zijn studio Spreefunkeln ontwikkelt Daniel Margraf complexe en innovatieve verlichtingsoplossingen voor lichtontwerpen, ruimte-installaties en programma’s. Daarnaast maakt hij verlichting.

In zijn werken probeert Daniel Margraf mensen te verbinden, mensen naar „hetzelfde niveau” te bewegen. Met zijn expressieve analoge lichtbeelden wil hij een ruimte creëren waarin mensen zichzelf kunnen onderdompelen terwijl ze ontspannen, rust vinden en op ontdekkingstocht gaan. Zijn lichtkunstwerken transformeren huizen en plekken, zodat mensen vertrouwde plekjes in compleet nieuw licht zien.

Projects. 2019.Projects. 2019.Projects. 2019.Projects. 2019. Projects. 2019.Projects. 2019.Projects. 2019.Projects. 2019.
Projects. 2019.

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!