Word Vriend

Zonder Vrienden, geen GLOW

Ieder jaar weer maken onze vrienden GLOW mede mogelijk. Dankzij de vriendenbijdrage wordt er een stevige basis in de productie, de innovatie en de organisatie van het festival gelegd. Vrienden genieten op hun beurt van de vele voordelen op het gebied van samenwerken, netwerken en relatiemarketing. Zo bundelen we samen onze krachten en bereiken we meer.

Quotes van Vrienden

“De samenwerking met GLOW geeft een extra positieve dimensie aan ons bedrijf omdat het onze werknemers op verrassende wijze samenbrengt en we hiermee een positieve bijdrage aan de stad leveren. Afgelopen jaar tijdens Corona was deze samenhorigheid extra belangrijk en het gaf positieve energie om de route samen te lopen, erover te praten. Dit versterkte onze eigen bedrijfscultuur en het werd gewaardeerd door onze medewerkers”

“Met trots kunnen wij zeggen dat we al jaren vriend zijn van GLOW. De maandagavond is inmiddels een begrip binnen ons bedrijf en we zijn ieder jaar opnieuw gecharmeerd van de prachtige lichtkunstinstallaties, die steeds moderner en duurzamer worden”

“Samen met de andere vrienden genieten we ieder jaar van de informele sfeer op maandagavond. Je krijgt tijdens de rondleiding ins en outs te horen en wordt ondergedompeld in verwondering. Tijdens de borrel na afloop bespreek je met elkaar wat je hebt gezien en deel je je favoriete lichtinstallatie”

De Vriendenclub

Sinds de start van lichtfestival GLOW is de vriendenclub uitgegroeid tot een club met gemiddeld 100 betrokken ondernemers. Een informele groep die niet alleen financieel, maar ook met kennis, ervaring, netwerk een groot draagvlak creëert voor GLOW.

De vrienden ontmoeten elkaar ieder jaar tijdens de netwerkbijeenkomst op GLOW-maandagavond. De avond begint met een diner bij hotel Pullman. Daarna nodigt een privé gids hen uit om samen de GLOW route te lopen. Tijdens de borrel na afloop wordt er geproost en flink nagepraat. Bovendien ontvangen de vrienden een uitnodiging voor de jaarlijkse preview-avond, vinden zij hun naamsvermelding terug op de website en op de social media van GLOW.

Word ook vriend van GLOW. Hiermee:

 • Maak je onderdeel uit van een informeel netwerk van zo’n 100 betrokken ondernemers
 • Geniet je van een uniek diner bij Hotel Pullman Eindhoven op GLOW-maandag
 • Loop je de route met een privé gids. Je krijgt uitleg en de kans om vragen te stellen over GLOW 2022
 • Geniet je van de gezellige borrel na afloop van de wandeling
 • Ontvang je twee kaarten voor de jaarlijkse preview in het voorjaar
 • Krijg je een naamsvermelding op website
 • Vermelding op Social media – LinkedIn

Hier wil je als ondernemer toch gebruik van maken? Vriendschappen met GLOW zijn in te delen naar wens. Informeer bij Suzanne Maas, zakelijk manager, naar de mogelijkheden.

Interesse?

Ben je benieuwd naar hoe een GLOW Lab ook voor jouw organisatie kan werken? Neem contact op met Suzanne Maas, zakelijk management, voor meer informatie.


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Word partner

  GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

  Steun GLOW

  Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!