Glow Hosts

Officiële spots

Hartje Eindhoven wordt van 11-18 november weer omgetoverd tot het grootste lichtkunstspektakel in de openbare ruimte. De binnenstad zal stralen van warmte en licht tijdens The Beat.

Sinds de eerste editie in 2005 zijn de bezoekersaantallen enorm gegroeid. Zo’n 750.000 bezoekers lopen sindsdien de gezamenlijke route. Al deze bezoekers zoeken gedurende de dag tot laat in de avond naar de leukste, gezelligste en lekkerste eet- en drinkgelegenheden. Ze raadplegen de infokanalen van GLOW om tijdig een tafeltje te bemachtigen en zich te kunnen onderdompelen in Eindhoven en de ultieme GLOW-ervaring. Wacht niet tot het laatste moment, want de stad straalt van licht op 11-18 november en jij wilt erbij zijn als Host.

De GLOW Hosts zijn onderdeel van het lichtfestival. Je vindt de GLOW Host’s als officiële spots op de interactieve, digitale plattegrond, op de fysieke plattegrond en op de social media kanalen.

De route van GLOW 2023 wordt september a.s. gepubliceerd. Bekijk de route met Host’s uit 2022 hieronder, je herkent de Hosts aan onderstaand icoon.

Publiciteit bij een groot publiek

Als Host maak je gebruik van een enorm mediabereik dat GLOW biedt. Als festival is GLOW ontzettend populair bij jong en oud, uit Brabant of ver daarbuiten. Als Host lift je mee op dat bereik, maak je kennis met toekomstige gasten en genereer je meer naamsbekendheid.

Waar kun je op rekenen als Host?

• Een naamsvermelding op social media: Instagram, Facebook, LinkedIn. Bekijk de cijfers hieronder.

• Een speciale Host reportage op Instagram op GLOW maandag. Deze video wordt gemaakt door onze content creators en kan worden ingezet in eigen communicatie.

• Een vermelding op de fysieke en digitale plattegrond van GLOW.

• Een gevelbord (signing) als aanduiding, zoals onderstaande afbeelding.

• Een vermelding op de website van GLOW.

• Je ontvangt foto’s van jouw restaurant als Host gemaakt door onze fotografen. Deze fotografie kun je inzetten voor eigen gebruik.

• Je ontvangt een korte video gemaakt door onze content creators voor eigen gebruik.

 

Cijfers

Facebook

Volgers: 64.000 • Bereik: 2.3 miljoen

LinkedIn

Volgers: 3.400 • Bereik: 143.000

Instagram

Volgers: 18.700 • Bereik: 111.000

Website

1.879.000 weergaven (nov. 2022)

Digitale route

566.300 weergaven (nov. 2022)

Fysieke plattegrond

20.000 exemplaren (nov. 2022)

GLOW Hosts 2022

Interesse?

Zo veelzijdig als GLOW is, zo veelzijdig zijn de mogelijkheden als Host op te treden. Heb je vragen over de mogelijkheden? Stel ze dan gerust en vul het contactformulier in.


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Word partner

    GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

    Steun GLOW

    Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!