Elements of Light

Elements of Light

Op de Markt wordt een voorstelling opgevoerd over de elementen water, aarde, lucht en vuur in hun onderlinge samenhang en in relatie tot licht. Het licht bestaat uit kunstlicht, in de vorm van toneelverlichting en projecties, maar ook uit natuurlijk licht; vuur.

Vier artiesten belichamen elk een van de elementen. Water wordt ook verbeeld door een steltloper met enorme vleugels die aan golvend water doen denken. De elementen aarde en lucht worden in beeld gebracht met behulp van een transparante kunststof bal met een diameter van meer dan drie meter waar in, op en omheen gedanst kan worden. Vuur ten slotte zorgt voor een spectaculaire afsluiting van de show met vlammenwerpers en draaiende fakkels. De belichting, choreografie en niet te vergeten de muziek die ten dele live ten gehore wordt gebracht, zorgen voor een adembenemend schouwspel.

Read more
Read less

About the artist

Un Poco Loco

De straatartiesten van Un Poco Loco gebruiken de openbare ruimte als podium. Hun vuur- en lichtshows zijn een mengeling van acrobatiek, theater en dans.

Projects. 2009Projects. 2009Projects. 2009Projects. 2009 Projects. 2009Projects. 2009Projects. 2009Projects. 2009
Projects. 2009

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!