Fjords en Aurora

Fjords en Aurora

Sprankelende composities van een stalen frame, notenhout, LED verlichting, visserslood en monochrome bladvormige segmenten organza die aan elkaar genaaid zijn tot een kleurrijk geheel.

Elementen uit de natuur zijn terug te herkennen in elk van de lichtobjecten. AURORA is geïnspireerd op de kleuren van het Noorderlicht. De zachtheid van de organza contrasteert met de robuuste uitstraling van het staal. De staaldraden en het lood verbinden alles. Door het licht lijkt de kleurrijke stof te stromen, zoals alles in het leven stroomt tussen hard en zacht.

Read more
Read less

About the artist

Noëlle van der Hagen & Twan Oei

Noëlle van der Hagen
Verwondering is de kern van mijn werk. Licht, kleur en glans kenmerken mijn werk. Ik schilder met stof en werk met glanzend, transparant organza, stoffen met heldere kleuren en glimmend garen. Soms 2D, dan weer lichtobjecten in 3D.

Tijdens mijn loopbaan in het bedrijfsleven als communicatietrainer en coach ben ik gestart met textielkunstopleidingen. Deze heb ik in het voorjaar van 2019 met een Master Textile Art afgerond. Sinds begin 2019 werk ik voltijds als beeldend kunstenaar.

Twan Oei
Twan is een afgestudeerde Product Designer aan de Hogeschool van Amsterdam. Twan is altijd een creatieveling geweest, die van kleins af aan al bezig is geweest met het onderzoeken en slopen van speelgoed, oude computers, afstandsbedieningen en andere elektronica. Vaak was het niet opzettelijk en soms met een iets te grote nieuwsgierigheid naar hoe het in elkaar zat of werkte. Toch heeft hij al gauw een interesse hiervoor ontwikkeld en later een scherp oog voor design gekregen.

Projects. 2021.Projects. 2021.Projects. 2021.Projects. 2021. Projects. 2021.Projects. 2021.Projects. 2021.Projects. 2021.
Projects. 2021.

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!