Sonos Ignitia

Sonos Ignitia

Sonos Ignitia staat voor ‘land van klank en vuur’. De makers beloven het GLOW publiek een hele nieuwe sensatie van vuur: een levend vuurlandschap dat zichtbaar, hoorbaar en voelbaar golft. Het werk voert je dwars door een compositie van geluid, licht en warmte. De sensatie wisselt tussen meditatief en meeslepend, digitaal en analoog, technisch en poëtisch, intiem en bombastisch. Dit vuur wordt door het geluid aangestuurd waardoor het tot leven komt en danst. Als een landschap waar een compositie van licht, geluid en warmte in leeft. Als bezoeker loop je er dwars doorheen en worden al je zintuigen gestimuleerd. Sonos Ignitia is een compositie van geluid, beeld en gevoel. Ontstijg deze wereld en waan je op een andere planeet.

Read more
Read less

" V u u r z o a l s j e h e t n o g n o o i t h e b t b e l e e f d ! "

About the artist

Nikolai Gillissen, Almar Sinte Maartensdijk en Ricky van Broekhoven

De in het Temporary Art Center (TAC, Vonderweg) gevestigde ontwerpers Nikolai Gillissen, Almar Sinte Maartensdijk en Ricky van Broekhoven nemen je mee naar de bron. Ze benaderen licht in zijn meest elementaire vorm: als vuur. Het TAC verbindt creativiteit in al zijn vormen: kunst, cultuur, techniek en design. En wie kunnen de kwaliteiten van het Temporary Art Center beter uitdragen dan de ontwerpers die er resideren? Daarom sloegen Nikolai, Almar en Ricky de handen ineen om dit project te verwezenlijken.

Projects. 2017.Projects. 2017.Projects. 2017.Projects. 2017. Projects. 2017.Projects. 2017.Projects. 2017.Projects. 2017.
Projects. 2017.

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!