Eerste GLOW Lab brengt ASML en lichtkunst samen

In januari was het Philips Stadion het decor voor een samenkomst tussen ASML-medewerkers en team GLOW tijdens het eerste GLOW Lab van het jaar. GLOW, als pionier in lichtkunst en -technologie, verankert hiermee haar innovatieve karakter door bedrijven en kunstenaars samen te brengen.

Het GLOW Lab is een initiatief om innovatie en creativiteit te stimuleren en biedt een broedplaats waar multidisciplinaire teams gezamenlijk werken aan projecten die kunnen inspelen op maatschappelijke uitdagingen en thema’s. Met Eindhoven als epicentrum voor lichtkunst, is het geen verrassing dat deze primeur plaatsvond in het hart van de stad.

Het thema van dit jaar, The Stream, bracht een bevlogen groep collega’s van ASML bijeen voor intensieve brainstormsessies, zoals te zien is op de foto. Het tweede Lab staat gepland voor eind februari, waar onder begeleiding van lichtkunstenaars en vakexperts ideeën worden geopperd en getoetst op haalbaarheid. Het resultaat zal na de presentatie in het derde Lab te bewonderen zijn tijdens GLOW 2024.

Met deze succesvolle aftrap kijken ASML & GLOW reikhalzend uit naar de verdere ontwikkeling van de gepresenteerde ideeën. De connectie tussen technologie en kunst belooft wederom bij te dragen aan de unieke beleving die GLOW The Stream gaat laten zien.

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief. Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.
Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.

GLOW nieuws in je mailbox    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Word partner

    GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

    Steun GLOW

    Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!