Axioma

Axioma

Axioma neemt je mee in een visueel schouwspel van punten en lijnen die overgaan in geometrische figuren die het gebouw laten bewegen. In Eindhoven, een stad waar technologie en research centraal staat en geometrie dagelijks wordt toegepast, is dit project dan ook perfect op zijn plek.

Natuurlijk kun je het werk bekijken in 2D, maar wie helemaal ondergedompeld wil worden in de wereld van Diplopia heeft er goed aan gedaan een 3D bril te kopen. Wie voorafgaand aan- of direct na- de projectie de gevel van het Stadhuis bekijkt, ziet het beeld dat behoort bij de stad waar technologie, design en kennis samenkomen.

 

Foto: Claus Langer

Read more
Read less

About the artist

Onionlab

Onionlab is een multidisciplinaire studio in Barcelona (Spanje), waarin een aantal designers, engineers en kunstenaars samenwerken. Ze hebben zich gespecialiseerd in audiovisuele spektakelstukken, maken soms autonoom werk en werken vaak in opdracht van organisaties op het gebied van technologie, design en kunst.

Director: Jordi Pont
Producer: Joel Mestre
Music & sound design: Uunnoo + Iko
3D artist: Mike van der Noordt, Dominic Plaza, Santi Morrison, Andrée Chujutally, Aris Serrallonga.

Dimension 2 artwork by Danny Ivan

Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016. Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016.
Projects. 2016.

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!