Clashlight

Clashlight

De Philips Sportvereniging vierde in 2013 haar 100-jarig jubileum en dat was, zeker met het thema ‘Urban Playground’, een mooie aanleiding om tijdens GLOW het voetbalstadion een eerbetoon te brengen.

Clashlight brengt de identiteit van het Philips Stadion in beeld. Bij het typeren van voetbalstadions in het algemeen kunnen woorden als eendracht, strijd, macht, winnen, gevecht en trots niet ontbreken. De typische geluiden van het Philips Stadion zijn versmolten tot een compositie. We horen gejuich van supporters, de trein die langs dendert en de nagalm van een concert van Guus Meeuwis. Het Philips Stadion is bovendien het enige stadion dat zijn ‘roots’ heeft in de verlichting. Het kan dan ook niet anders of lampen en licht spelen de hoofdrol in deze show. Het resultaat is een multidisciplinaire belevenis die het publiek omverblaast en het complex haast doet schudden op zijn grondvesten.

Read more
Read less

About the artist

Noralie

Projects. 2013.Projects. 2013.Projects. 2013.Projects. 2013. Projects. 2013.Projects. 2013.Projects. 2013.Projects. 2013.
Projects. 2013.

Gerelateerde projecten

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!