Drakenspraak

Drakenspraak

Hoe kun je als Nederlander met een Chinees communiceren?

Hoe kun je als Nederlander met een Chinees communiceren? Dat is het uitgangspunt van ‘Drakenspraak’, het lichtobject gemaakt door vmbo-leerlingen van SintLucas. De abstracte draak hangt in horecaplein Vuurzicht in het Victoriapark dat tijdens GLOW is getransformeerd tot ‘Qinhuai Street Nanjing’. De draak is opgebouwd uit plaatjes die worden verlicht. Door de verlichting verschijnt er per plaatje een symbool en een woord in het Nederlands en Chinees. Kom een kijkje nemen en leer communiceren in een andere taal!

Read more
Read less

About the artist

Sint Lucas - studenten VMBO

SintLucas is met een breed aanbod creatief-technisch-ondernemende opleidingen op VMBO en MBO niveau in Eindhoven en Boxtel dé school voor beroepen in de creatieve industrie. SintLucas is meer dan een school. SintLucas is een creative community. Leerlingen en studenten werken aan hun creatieve ontwikkeling samen met een netwerk van bedrijven, andere scholen en maatschappelijke organisaties. De opleidingen zijn afgestemd op het talent en de ambities van de leerlingen en studenten. Zodat ze niet alleen succesvol zijn tijdens, maar ook na hun opleiding.

Projects. 2018.Projects. 2018.Projects. 2018.Projects. 2018. Projects. 2018.Projects. 2018.Projects. 2018.Projects. 2018.
Projects. 2018.

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!