Elantica

Elantica

Welkom in de fascinerende wereld van Tom Dekyvere; welkom in de toekomst. Waar alles door elkaar loopt het en het maar de vraag is waar de natuur begint en ophoudt. Mens en robot zijn nauwelijks meer van elkaar te onderscheiden.

Oude printplaten die een nieuw leven krijgen als lichtgevende rotsformatie in een rivier. Wat moeten de eenden daarvan denken? Wat moeten ze daar nou mee? Duurzaam hergebruik is toch beter voor de natuur en er iets moois aan toevoegen is ook voor eenden een goede zaak. Toch? Zeg maar wat je ziet en wat het bij je oproept. Wat is oud, wat is nieuw? Wat is techniek, wat is natuur? Wat is dood, wat is springlevend?

Read more
Read less

" O n z e w e r e l d c r e e r t e e n d i g i t a l e v e r s i e v a n d e w e r k e l i j k h e i d . "

About the artist

Tom DeKyvere

Tom Dekyvere debuteerde afgelopen jaar met zijn Cortex Machine op het TU/e terrein Dommeltunnel, KPN). Tom (1985) is een jonge internationaal bekende kunstenaar wiens werk een sterke visuele verschijningsvorm combineert met hedendaagse content. Hij verkent de diepere lagen van realiteit en geest. Net als de alchemisten van vroeger, zoekende naar onverwachte verbindingen, op zoek naar de grenzen tussen natuur en technologie, tussen mens en robot, tussen dood en levende materie.

Projects. 2017.Projects. 2017.Projects. 2017.Projects. 2017. Projects. 2017.Projects. 2017.Projects. 2017.Projects. 2017.
Projects. 2017.

Gerelateerde projecten

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!