Expect the Unexpected

Expect the Unexpected

Kan de openbare ruimte ons positief en ontspannen stemmen?

Ook al regent het en blaast de wind om je oren. Kan een winkelgebied een omgeving zijn waar je graag uitgaat of rustig gaat zitten?

Emma District nodigt je uit om te komen kijken en luisteren naar beeld en geluid. Laat je verleiden onder de luifel op het pleintje voor het Philips Museum en merk hoe je tot rust komt. Kom dit object beleven in het Emma District.

Expect the unexpected is een samenwerking van Het Lux Lab (idee en concept), Thijs Lodewijk (soundscape compositie), van Klundert (audio programming) en Techdynamics (system integration).

Read more
Read less

About the artist

Het LUX Lab

Ellen de Vries, Het Lux Lab, raakte al jong geïnspireerd door het fenomeen licht. Ze start als lichtontwerper voor theater- en videoproducties, maar maakt na een tijd van experimenteren de overstap naar Philips Lighting.

Hier komen de poëzie van verlichting en de technische kant ervan bij elkaar. Sinds 15 jaar leidt ze het onafhankelijk lichtontwerp en adviesbureau Het Lux Lab. Met ‘HET LUX LAB’ heeft Ellen de Vries verschillende licht masterplannen gemaakt voor steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Willemstad (Curaçao). Daarnaast ontwikkelt en realiseert ze concepten voor tijdelijke projecten als basis voor wetenschappelijk onderzoek of voor lichtkunstfestivals als GLOW.

Thijs Lodewijk, LudoWic, is een artiest en producer van experimentele elektronische muziek. Zijn muziek is sterk geïnspireerd door moderne kunst, architectuur en technologie”

Dennis van Vleuten, Klundert Audiovisueel, is gespecialiseerd in professionele licht-, beeld- en geluidstechniek. Ondersteunende partner voor innovatieve, creatieve technische vraagstukken.

Jeroen van Diesen, Techdynamics, is system integrator voor projecten in de openbare ruimte. Waar sensoren, sturing en installatietechniek samenkomen verzorgt Techdynamics system integration en trouble shooting.

Projects. 2019.Projects. 2019.Projects. 2019.Projects. 2019. Projects. 2019.Projects. 2019.Projects. 2019.Projects. 2019.
Projects. 2019.

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!