Expo Tac

Expo Tac

Why, Why ohh why (YYOY) is een performance-installatie die inspeelt op de huidige angstcultuur, een cultuur die voornamelijk gebaseerd is op angst voor het mogelijke en onbekende. Met dit werk wil Nikki bewustzijn creëren voor dit ongrijpbare fenomeen en de invloed die het op onze maatschappij en op ons als persoon heeft. Voor YYOY is een abstracte ruimte gebouwd, waarin het publiek ondergedompeld wordt in een multimediale beleving. Geleid door een donker landschap, gecreëerd door de elementen geur, beeld, kleur, licht, temperatuur en ruimtelijk geluid, komt het publiek langs abstracte en emotionele lagen waarna het uiteindelijk de confrontatie ervaart met zijn eigen angst. De performance wordt weliswaar gekaderd door een begin en eind, maar alles daar tussenin wordt beïnvloed door de dynamiek tussen de verschillende elementen; de installatie, zintuiglijke impulsen, performers en toeschouwers.

Read more
Read less

" T h e o n l y t h i n g w e h a v e t o f e a r i s t h e c u l t u r e o f f e a r i t s e l f "

About the artist

Nikki Hock

Expo TAC brengt een installatie YYOY van Nikki Hock op woensdag 15, donderdag 16 en vrijdag 17 november. Op de patio van TAC is een levendige bar en speelt muziek en je kunt een van de modules uit het project Sonos Ignatia beleven. Tanya Long maakte een kunstwerk voor op de patio en op de gevel van TAC.

Projects. 2017.Projects. 2017.Projects. 2017.Projects. 2017. Projects. 2017.Projects. 2017.Projects. 2017.Projects. 2017.
Projects. 2017.

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!