Flux Apparition

Flux Apparition

Kom dichterbij! Je ziet het, je hoort het, je voelt het. Maar is het wel echt? Eindhoven begrijpt, omarmt en ademt vooruitgang. Ooit begon het met één enkele gloeilamp hier niet ver vandaan. De dunne lijn tussen mensheid en techniek is aan het vervagen. Hier vloeit het allemaal samen, mens & techniek, analoog & digitaal, realiteit en illusie. De digitale wereld komt steeds dichterbij de realiteit.

Flux Apparition is de volgende stap. Samen geven we een menselijke factor aan de wereld gevuld met techniek. Wij dagen jou uit voor jouw perceptie op de realiteit. Laat je meenemen in de beweging tussen perceptie en illusie.

 

Foto: Claus Langer

Read more
Read less

About the artist

250K & The Art of Light & Eyesupply & Dynamo

250K, Dynamo, Eyesupply en The Art of Light, bedrijven die allemaal gevestigd en opgericht zijn in Eindhoven, werken samen voor Flux Apparition om jou een nieuwe kijk te geven op realiteit en illusie. Door de krachten te bundelen, hebben ze een vernieuwende installatie ontworpen waar ieder discipline uitblinkt in zijn grootste kracht.

Concept en installatie door 250K.
Lichtontwerp door The Art of Light.
Motion graphics door Eyesupply.
De menselijke performance door Dynamo.

Samen creëren we een onvergetelijke ervaring die je niet mag missen tijdens deze GLOW editie.

Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016. Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016.
Projects. 2016.

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!