Glowtopia

Glowtopia

Hoe zal de toekomst van onze wereld eruit zien? Dat ligt helemaal in onze eigen handen! Met deze installatie wordt het publiek zelf de keuze voorgelegd om te beslissen hoe de ‘Future Urban Skin’ van de wereld eruit zal ziet.

Er wordt gefocust op interactie met het publiek, zodat de keuzes meteen zichtbaar worden in het project. Het publiek zal kiezen tussen twee extremen: een Dystopische wereld en een Utopische wereld! Aan het eind van de dag zie je wat er van de wereld geworden is door alle keuzes die er zijn gemaakt.

Read more
Read less

About the artist

Alana, Daan, Niels, Nienke en Shirley

Alana, Daan, Niels, Nienke en Shirley zijn studenten van de opleiding Creative Technologies op SintLucas. SintLucas is een van de creatieve mbo-vakscholen in Nederland en begeleidt talenten naar een mooie toekomst én draagt daarmee bij aan betekenisvolle creativiteit in de veranderende samenleving.

Tijdens de opleiding Creative Technologies leren studenten hoe je een betere en leukere wereld creëert door technologie, media en creatief denken te combineren.

Projects. 2021.Projects. 2021.Projects. 2021.Projects. 2021. Projects. 2021.Projects. 2021.Projects. 2021.Projects. 2021.
Projects. 2021.

Gerelateerde projecten

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!