Hahaha

Hahaha

Glimlachjes, gegiechel, grinniken, schaterlachen.. Eindelijk mogen ze weer gezien worden. Lachen is aanstekelijk én gezond!

Samen lachen verbindt alle leeftijden, soorten, maten en talen. Laat daarom een lach achter als bijdrage aan de installatie én neem een glimlach op je gezicht mee naar huis. Want, lachen is een virus dat wél verspreid mag worden!

Hahaha is een interactieve installatie die groeit met iedere glimlach die gedeeld wordt. Een daverend lachsalvo zwelt langzaam aan. Na een periode met uitdagingen, isolatie en eenzaamheid zijn we toe aan verbinding, samen zijn en positieve vibes. Hahaha wil weer een lach op het gezicht toveren bij inwoners en bezoekers van Eindhoven.

Het is tijd dat het lachvirus zich weer door de stad en straten verspreidt. Eindhoven: de lichtstad die lacht.

DDW 2021 staat in het teken van ‘the Greater Number’. Hoe kunnen ontwerpers bijdragen aan een betere wereld? Waar we het produceren van spullen en afval vooral willen minderen, hebben we van samen lachen nooit genoeg. Vorig jaar riep onze installatie ‘Separated not Isolated’ op om leefwerelden binnen de bubbels van isolatie te verbeelden; een kijkje achter de ramen van mede-Eindhovenaren. Met als Glow thema ‘Moved by Light’ hopen we dit jaar Eindhoven te bewegen met aanstekelijke positieve vibes.

Spread the laugh! Deel je glimlach, grijns of gegiechel met ons via instagram: @LichtstadLacht

Read more
Read less

About the artist

Liefde voor de Stad X Ruimte Redactie met Marijn Smits, Laurie Roijackers, Luuk Thijssen, Isis Boot, Mandy Ouderland

Liefde voor de Stad x Ruimte Redactie streven ernaar om de Eindhovense gemeenschap te versterken en verbinden vanuit samenzijn, een sociaal gevoel en culturele waarden rondom een gedeelde liefde voor de stad.

Onder de noemer Ruimte Redactie wordt in wisselende samenstellingen gewerkt aan sociale, culturele en ruimtelijke bijdragen voor de stad en omgeving. In de vorm van concept, tekst, beeld, geluid, onderzoek en/of interventie reageren we op, acteren we in en bouwen we aan onze leefomgeving en het publieke domein in het bijzonder.

Voor deze gelegenheid ontwikkelden Marijn Smits, Laurie Roijackers, Isis Boot, Luuk Thijssen en Mandy Ouderland vorm en concept van de interactieve installatie Hahaha – alias De Lichtstad Lacht – te zien in Muziekgebouw Eindhoven.

Projects. 2021.Projects. 2021.Projects. 2021.Projects. 2021. Projects. 2021.Projects. 2021.Projects. 2021.Projects. 2021.
Projects. 2021.

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!