Hack GLOW#2

Hack GLOW#2

Lichtkunst maken met je technische skills. Hack GLOW brengt talentvolle jonge programmeurs (8-15 jaar) samen met ervaren programmeurs, techneuten en creatieven. In het eerste weekeinde van GLOW, 12 en 13 november, sluiten ze zich 2×8 uur op bij Dynamo om eigen lichtobjecten te maken. Dat doen ze onder begeleiding van vrijwilligers en coaches.

De hackaton wordt voor de tweede keer georganiseerd en brengt techies uit heel de regio samen. Motivatie en talent staan centraal, de stad helpt met materialen, kennis en menskracht.  Deelname is gratis voor de jeugd. Twee volle dagen hard werken, resulteert zondagavond in een eigen junior GLOW-show rond het Dynamo-pand. De kick off vindt op 2 november plaats bij Dynamo.

 

 

Read more
Read less

About the artist

Studio Fleur Besters

Hack Glow is een initiatief van Studio Fleur Besters in samenwerking met Dynamo Jeugdwerk en innovatieteam FED van Fontys Hogescholen. Sponsoren bekostigen de materialen.

 

 

Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016. Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016.
Projects. 2016.

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!