In een ander Licht

In een ander Licht

Licht maakt tegenstellingen en contrasten zichtbaar. Toch zie je niet altijd alles op het eerste gezicht en is je eerste indruk niet altijd juist. Het project ‘In een ander licht’, gemaakt door studenten SintLucas, verrast je en zorgt voor nieuwe inzichten. 5 foto’s worden afgewisseld met rood en groen beschenen en leveren daardoor een steeds ander beeld op. Dit project laat je anders naar mensen kijken.

GLOW biedt de SintLucas studenten een podium voor hun projecten. Ze krijgen de kans om hun ideeën uit te voeren en te presenteren aan een groot publiek. Dat is een unieke kans. Dit jaar kun je drie door SintLucas studenten ontwikkelde GLOW projecten vinden op het 18 Septemberplein, De Wal en aan De Zaale op het TU/e-terrein.

Foto: Claus Langer

 

Read more
Read less

About the artist

Sint Lucas

Studenten: Mette Davis, Max Rentmeester, Rutger Broekman, Nick Vonk.

SintLucas is met een breed aanbod creatief-technisch-ondernemende opleidingen op VMBO en MBO niveau in Eindhoven en Boxtel dé school voor beroepen in de creatieve industrie. SintLucas is meer dan een school. SintLucas is een creative community. Leerlingen en studenten werken aan hun creatieve ontwikkeling samen met een netwerk van bedrijven, andere scholen en maatschappelijke organisaties. De opleidingen zijn afgestemd op het talent en de ambities van de leerlingen en studenten. Zodat ze niet alleen succesvol zijn tijdens, maar ook na hun opleiding.

Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016. Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016.
Projects. 2016.

Gerelateerde projecten

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!