Labyrinth of Passion

Labyrinth of Passion

Dit jaar verandert de Catharinakerk in een drieluik, gebaseerd op Jheronimus Bosch, ter herdenking aan zijn 500ste sterfdag in 2016. Zijn geïllustreerde, bizarre wereld komt tijdens deze GLOW editie tot leven op Verdi’s muziek ‘Dies Irae’.

De meest absurde taferelen heten je welkom in de hypnotische wereld van Jheronimus Bosch; zwarte monsters en vliegende draken in een loodgrijze hemel. De Heilige Geest en waanzinnige kluizenaars worden blootgesteld aan de meest vreselijke verleidingen.

Een imposant eerbetoon aan een wereldberoemd kunstenaar.

 

Foto: Claus Langer

Read more
Read less

About the artist

Les Orpailleurs de Lumière

Les Orpailleurs de Lumière is een Frans creatief collectief van specialisten op het gebied van geluid, licht, beeld en video. Voor de terugkerende GLOW bezoeker geen onbekende artiesten. Tijdens GLOW 2012 gaven zij hun visitekaartje af met een indrukwekkende projectie op de Catharinakerk. Voor de editie 2014 haalden ze alles uit de kast met de projectie op twee villa’s in de statige Parklaan.

Het team bestaat uit : Jean-­‐Luc HERVE and Benjamin Chauvet.

Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016. Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016.
Projects. 2016.

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!