Lightfall

Lightfall

Vol trots presenteert Philips Lighting Design, in samenwerking met Kazerne, de première van Paul Thursfield en Simon Rycroft’s nieuwe werk ‘Lightfall’. Het werk werd voor het eerst tentoongesteld tijdens de Dutch Design Week 2016 en wordt nu tijdens GLOW extra onder de aandacht gebracht.

Lightfall is het laatste werk in een serie installaties die generatief en interactief licht en geluid ontdekken, als onderdeel van hun werk aan licht ervaringen bij Philips Lighting. Lightfall is onderdeel van de expositie ‘ESCAPE- embracing the freedom of beauty’ bij de Kazerne.

De werken in de Kazerne expositie ESCAPE hebben stuk voor stuk een grote, soms zelfs lyrische zeggingskracht, die je voor even in vervoering brengt en de waan van de dag doet vergeten. Tijdens je ESCAPE word je omarmd door de vrijhaven die schoonheid biedt. Een vrijhaven zonder oordeel, zonder dogma’s en zonder angst. Het is tijd voor reflectie en inspiratie.

Foto: Claus Langer

 

Read more
Read less

About the artist

Paul Thursfield + Simon Rycroft

 

 

 

Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016. Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016.
Projects. 2016.

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!