Lithografic World

Lithografic World

De indrukwekkende installatie van Afterlight, tijdens GLOW 2015 gepresenteerd in samenwerking met ASML, maakt dit jaar zijn terugkeer. ‘Werken met licht’ staat wederom centraal in deze grootse installatie die ook dit jaar weer zorgt voor de nodige spanning en verwondering.

De installatie heeft speciaal voor GLOW 2016 een metamorfose ondergaan en is voorzien van een geheel nieuwe show. Reflecties, projecties en een lijnenspel van LED strips laten het object tot leven komen en creëren een verhaal waarin de ruimtelijke constructies van het object de taal vormen.

Vanuit verhitte atomen wordt het licht gecreëerd om de complexe productie processen binnen de machines van ASML aan te sturen. Deze processen worden door de lichtkunstenaars van Afterlight geïnterpreteerd en vertaald naar een abstracte licht show.

 

Read more
Read less

About the artist

Afterlight

Afterlight is gespecialiseerd in 3D Projectie Mapping & Licht projecties op objecten of gebouwen in de openbare ruimte. Een creatieve studio werkend op het snijvlak van kunst en technologie, waar ze technische kennis combineren met creatieve innovatie. Een experimentele multimedia studio met jarenlange ervaring in 3D en 2D motion graphic design ondersteund met responsive audio design en experimentele performances.

Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016. Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016.
Projects. 2016.

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!