Living Circle

Living Circle

Een cirkel met dynamisch licht: van energieke stuiterballen tot rustgevende twinkelingen in uitgekiende kleurencombinaties. De kijker kan actief beweging beïnvloeden, maar kan ook wegdromen bij het uitzicht. Kennis op het gebied van maatwerk in armaturen, dynamische lichttechniek en kleuronderzoek door Aptum en Studio Tom zijn samengevoegd in 1 object, geschikt voor zowel publieke als huiselijke ruimtes.

Read more
Read less

About the artist

Aptum & Studio Tom

Aptum zijn Tineke Beunders en Nathan Wierink, die sinds 2008 samen sprookjesachtige ideeën vertalen naar functionele producten onder de naam ONTWERPDUO – een gevestigde naam in Dutch Design. Met Ontwerpduo ontwikkelden zij een zeer grote passie voor verlichting, en jarenlange ervaring met productie en installatie overal ter wereld. De vurige wens van het duo om gespecialiseerder werk te kunnen maken, in combinatie met de toenemende vraag hiernaar vanuit de interieur en architectuur sector komt uit met het starten van APTUM, oktober 2019. Het merk neemt de twee lichtsystemen Light Forest en Contour over uit Ontwerpduo’s portfolio.

Studio Tom ontwikkeld de techniek van dynamische verlichting waarbij de stemming en aandacht beïnvloedt kan worden. Studio Tom is Tom Bergman: zijn passie om dingen te laten werken gecombineerd met creativiteit maakt hem een maker. Het ontdekken van nieuwe kansen geeft mij energie. Hij is een Principal Scientist en heeft veel werkende conceptdemonstrators en verleende patenten.

Projects. 2021.Projects. 2021.Projects. 2021.Projects. 2021. Projects. 2021.Projects. 2021.Projects. 2021.Projects. 2021.
Projects. 2021.

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!