Small Victims, Large Numbers

Small Victims, Large Numbers

Small Victims, Large Numbers is een artistiek en poëtisch eerbetoon aan alle kinderen die in de afgelopen tien jaar in Nederland door kindermishandeling om het leven kwamen: gemiddeld zo’n 52 kinderen per jaar. Creatief collectief Power of Art House wil met het kunstwerk een indringend licht schijnen op alle kinderen die slachtoffer werden – en worden – van huiselijk geweld. Doel is om op kunstzinnige en inspirerende wijze het publieke debat over dit thema op gang te brengen.

Small Victims, Large Numbers was afgelopen juni te zien op het Museumplein in Amsterdam. Het kunstwerk kreeg toen al veel (media)aandacht. Tijdens GLOW zal een ‘special edition’ van de installatie, die specifiek voor GLOW ontwikkeld werd, te zien zijn.

 

 

Read more
Read less

About the artist

Power of Art House

Power of Art House is een artistiek collectief en denktank van designers, sociaal-cultureel ondernemers, producenten en andere creatieve denkers. Middels artistieke interventies wil Power of Art House beladen of moeilijke onderwerpen toegankelijk maken voor een breed publiek en het publieke debat op gang brengen.

 

 

Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016. Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016.
Projects. 2016.

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!