The Circle of Life

The Circle of Life

The Circle of Life neemt je mee in een beleving van het leven. Iedere luchtbel stelt het leven voor en hoe fragiel het eigenlijk is. De luchtbel kan uit zichzelf knappen in de lucht, maar ook door externe factoren, zoals met de aanraking van je vinger. De bellen zweven om je heen als je door de installatie loopt. Natuurlijk wil je deze bellen graag laten knappen. De rook die in de bel zit, komt dan vrij en vormt een wolk die zich op den duur zal verspreiden in de lucht. Door de schittering van licht vanuit verschillende hoeken, krijgen de bellen een extra dimensie.

Read more
Read less

" K e e p s g r e a t a n d s m a l l o n t h e e n d l e s s r o u n d "

About the artist

Delta studenten Fontys Hogeschool ICT

The Circle of Life is bedacht en uitgevoerd door Delta studenten van de Fontys Hogeschool ICT in samenwerking met het Lectoraat Interaction Design (onder leiding van Mark de Graaf). Het is de eerste keer dat de studenten van Fontys Hogeschool ICT zelf meedoen aan Glow.

Delta’s zijn ondernemende, excellente studenten die méér willen en méér kunnen. In een eigen lab-omgeving waar studieroutes en jaarlagen samenkomen, voeren ze uitdagende
real-life projecten uit. Variërend van future exploration tot betaalde projecten voor bedrijven.

Aan het project hebben twee teams gewerkt. Het huidige team bestaat uit; Amanda van der Vleuten (Projectleider), Hao HuynhSirus Goorhuis, Miroslav Zahariev, Mrunal PatilJoshua van Gompel en Sven Jeurgens. Daarbij willen we het team dat dit project heeft opgestart bedanken, bestaande uit; Patrick Mendel (Projectleider), Tom HartogsDaan van DijkMitchell van de WaterThom van de MoosdijkBram SnoekJoshua Schers en Martien van den Broek.”

Projects. 2017.Projects. 2017.Projects. 2017.Projects. 2017. Projects. 2017.Projects. 2017.Projects. 2017.Projects. 2017.
Projects. 2017.

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!