Waves

Waves

Licht en geluid zijn beide vormen van golven. Net als radio trouwens, en de golven waardoor onze mobieltjes met elkaar communiceren. De golven vliegen ons letterlijk om de oren, maar zien doen we ze nooit. Tot nu toe! Want hier, op de geboortegrond van de radio en televisie, worden geluidsgolven zichtbaar gemaakt. Fluit, klap, praat zing of schreeuw en zie de golven zich door de ruimte verplaatsen en op de muren weerkaatsen.

Read more
Read less

About the artist

TU/e Openlight & Sorama

Waves is een uniek project dat werd ontwikkeld voor GLOW Next. Het beleefde daar in 2013 zijn wereldpremière en ging vervolgens internationaal op reis. Een prachtig voorbeeld van een Made in Eindhoven lichtproject dat door jong talent werd ontwikkeld en nu doorgroeit naar de hoofdroute van GLOW.

Het project is ontwikkeld met negen studenten Industrial Design van de TU/e. In een masterclass van OPENLIGHT: het creatieve lab van het Intelligent Lighting Institute van de Technische Universiteit Eindhoven.

Projects. 2015.Projects. 2015.Projects. 2015.Projects. 2015. Projects. 2015.Projects. 2015.Projects. 2015.Projects. 2015.
Projects. 2015.

Gerelateerde projecten

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!