Wensfabriek 2017

Wensfabriek 2017

Zijn er zieken in je omgeving? Is er binnenkort iemand jarig? Staat er een examen voor de deur? Ben je op zoek naar de ware? Zou je vaker je dierbaren willen zien? Wens je een verandering in je leven? Middenin de festivaldrukte is de Wensfabriek een plek voor bezinning en reflectie. Steek een kaars op en sta stil bij je wens: in stilte voor jezelf, of gedeeld met de bezoekers van GLOW. De Wensfabriek is gevestigd in de voormalige Gasfabriek op het NRE-terrein. Een inspirerende omgeving. Loop even binnen en kom tot rust. Maak ruimte in je hoofd en volg je hart. Al is het maar voor heel even.

De Wensfabriek is een initiatief van Rotary Club Eindhoven Eeckaerde. Voor het opsteken van een kaars vragen zij 1 euro, maar je mag natuurlijk meer geven. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel: armoedebestrijding in Eindhoven. Zoals bijvoorbeeld het Steunpunt Materiële Hulpvragen, dat mensen met acute problemen helpt aan de juiste spullen.

Kijk ook eens op de website www.wensfabriek.online. Hier kun je ook een wens doen en zo het goede doel ondersteunen. Bij de ontwikkeling en realisatie van het project Wensfabriek werkte Rotary Club Eindhoven Eeckaerde samen met geluidskunstenaar Rob van Rooij en lichtarchitect Har Hollands.

Read more
Read less

" D o e z e l f e e n w e n s e n h e l p e r a n d e r e n m e e ! "

About the artist

Rotary Club Eindhoven Eeckaerde, Rob van Rooij & Har Hollands

Rotary Club Eindhoven Eeckaerde is een gemengde serviceclub met 39 leden. Zij wil dienstbaar zijn aan de samenleving en dit in de praktijk ook zichtbaar maken. De club organiseert in dat verband activiteiten om geld bijeen te brengen voor goede doelen.

Rotary is een wereldwijde organisatie van serviceclubs en telt ruim 1,2 miljoen leden, verspreid over meer dan 31.500 clubs in 166 landen. Eén daarvan is Rotary Club Eindhoven Eeckaerde: een gemengde club met 39 leden. De club telt een grote diversiteit van beroepen. Rotary is niet religieus of politiek geëngageerd. De doelstellingen van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk; service above self.

Projects. 2017.Projects. 2017.Projects. 2017.Projects. 2017. Projects. 2017.Projects. 2017.Projects. 2017.Projects. 2017.
Projects. 2017.

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!