Bex* en GLOW bundelen krachten om het lichtfestival naar een internationaal niveau te tillen

 

GLOW Eindhoven kondigt met trots de nieuwe samenwerking aan met communicatie- en PR-bureau Bex*. De gezamenlijke inspanning heeft als doel om GLOW naar nieuwe hoogten te brengen en wereldwijde erkenning te verkrijgen.

GLOW Eindhoven, dat sinds 2006 jaarlijks meer dan 750.000 bezoekers trekt, heeft zich bewezen als een festival dat mensen verbindt en inspireert. Als regionaal fenomeen, ziet het lichtfestival ook de kans om wereldwijd mensen te verbinden en te inspireren. Om die ambitie te realiseren, is de ondersteuning van professionals op het gebied van communicatie en PR essentieel.

Bex* is verheugd om de communicatie- en PR-partner van GLOW te zijn. Als communicatie- en PR-bureau dat gespecialiseerd is in het creëren van impactvolle communicatie, helpt zij organisaties bij het opbouwen van sterke merken, het versterken van reputaties en het effectief communiceren met diverse doelgroepen. Bex* gelooft in de kracht van communicatie om positieve veranderingen teweeg te brengen. Jhorna Erkens, algemeen directeur van Bex*: “GLOW is een uniek lichtkunstfestival en met onze roots in Eindhoven is dit een evenement waar wij ons graag aan verbinden. Wij kijken uit naar een inspirerende samenwerking met als resultaat nog meer zichtbaarheid in nationale en internationale media.”

De visie en missie van GLOW sluiten naadloos aan bij de waarden van Bex*, en gezamenlijk zijn ze vastbesloten om een betekenisvolle impact te hebben op het festival, Eindhoven en haar regio. GLOW Eindhoven speelt een cruciale rol in het verbeteren van de leefbaarheid, het creëren van verbindingen en het bevorderen van het zakelijke klimaat in Brabant – dat internationale allure heeft.

Journalisten die meer informatie willen over GLOW 2023 worden uitgenodigd om contact op te nemen met Bex*. Het team staat klaar om vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken over aankomend lichtfestival van 11-18 november. Voor meer informatie neem contact op met Kirsten Bulterman via kbulterman@bexcommunicatie.nl.

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief. Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.
Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.

GLOW nieuws in je mailbox    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Word partner

    GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

    Steun GLOW

    Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!