GLOW & Dream4Kids organiseren VIP preview voor kinderen

GLOW verwonderd al zo’n 18 jaar lang publiek met lichtkunst en is uitgegroeid tot een van ’s werelds best bezochte lichtkunstfestivals, met honderdduizenden bezoekers per jaar. Desondanks deze grote stroom aan bezoekers, is niet iedereen in staat om het festival bij te wonen. Bijvoorbeeld de kinderen van Dream4Kids, die door trauma niet in de gelegenheid zijn om het festival tijdens de gebruikelijke openingstijden bij te wonen. Samen met Dream4Kids organiseerde GLOW een avond voor deze kinderen, die als echte VIP’s de route aflegden.

Op vrijdag 10 november, een dag voor de officiële start van GLOW, werd er een VIP-preview georganiseerd voor een groep van 40 kinderen die als eersten mochten genieten van de betoverende lichtkunstwerken. Op een bijzondere manier, namelijk in brandweerwagens en politieauto’s, legden de kinderen een deel van de GLOW-route af. Locoburgemeester Rik Thijs stond hen op te wachten in de Paterskerk, waar ze het kinderproject ‘Ik zie, ik zie…’ van Hugo Vrijdag bewonderden. De avond werd afgesloten met een kleine versnapering en een cadeau van Signify, waardoor de kinderen met blijvende herinneringen aan een magische avond huiswaarts keerden.

Deze samenwerking tussen GLOW en Dream4Kids had als doel vreugde en verwondering te brengen bij kinderen die uitdagingen ondervinden waardoor ze niet in staat zijn het festival bij te wonen. Door deze VIP avond wordt de transformerende kracht van kunst en verbinding in de schijnwerpers gezet en maken we samen lichtkunst voor iedereen.

Met dank aan onze partners die deze avond mogelijk maakten: Dream4Kids, Pullman Hotel Cocagne, ParkingYou, DAF trucks, Signify, Brandweer, Politie Eindhoven, DOMUSDELA, De Paterskerk

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief. Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.
Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.

GLOW nieuws in je mailbox    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Word partner

    GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

    Steun GLOW

    Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!