OWOW x GLOW, a digital match met wereldwijde ambitie

GLOW en OWOW. De twee namen leken al voor elkaar gemaakt en nu zijn beide Eindhovense partijen een driejarig partnerschap aangegaan. GLOW heeft de ambitie om tot de Top 3 meest toonaangevende lichtfestivals van de wereld te behoren en daar hoort de digitale ervaring van het natuurlijk ook bij. 

Ook OWOW ambieert tot de wereldtop te behoren van web & app development bureaus. De designers & developers van OWOW doen er alles aan om het beste digitale bureau te zijn van de Brainport Regio, maar winnen ook daarbuiten award na award met hun verfijnde, maar doeltreffende digitale werk.

OWOW is gespecialiseerd in het ontwerpen én ontwikkelen van de meest prachtige en innovatieve online web-platforms, website, webshops & mobiele apps. Vanuit hartje Eindhoven, werkt OWOW voor (inter)nationale klanten, evenals lokale klanten zoals GLOW met een internationale ambitie.

In 2022 is OWOW aan de slag gegaan met de eerste stap in haar samenwerking met GLOW: namelijk het verbeteren van de gebruikerservaring van de website. En dat hebben de bezoekers van GLOW gemerkt! De heldere navigatie en de interactieve kaart hebben zich direct vertaald in een vele malen hogere waardering voor de website door de bezoekers van GLOW in 2022.
Maar de ambitie van zowel GLOW als OWOW reikt verder.

Ralf van Lieshout (marketing manager GLOW): “We zien in alle aspecten van de samenleving dat digitale ervaringen en de échte wereld meer en meer met elkaar verweven raken en dat digitale middelen onze ervaringen niet alleen makkelijker kunnen maken maar ook mooier en intenser. Zeker ook op het gebied van de beleving van kunst en festivals. Dus is het logisch dat we als GLOW ook op dat gebied voorop willen lopen en wij geloven dat OWOW de aangewezen partij is om ons daarbij te inspireren en te helpen.”

Afgelopen jaar hebben GLOW en OWOW met interactieve modules, zoals de digitale kaart en de audiotour, de eerste stappen gezet om te ontdekken welke interactieve elementen de bezoekers van GLOW graag willen ervaren. Dit smaakt naar meer.

PieterJan Pieters (co-CEO & founder OWOW): “GLOW heeft een gemeenschapsgerichte aanpak, de stad maakt GLOW, die gedachte leeft ook online heel erg. Door deze communities ook online met elkaar te verbinden, worden niet alleen de communities uitgebreid, maar ook de GLOW lichtkunst ervaring. De stad mag dan wel een limiet van een aantal bezoekers kennen, online zijn de mogelijkheden eindeloos”. 

Benieuwd wat de samenwerking tussen OWOW en GLOW in de toekomst nog gaat brengen? Hou onze nieuwsbrief en kanalen in de gaten! 

Meer nieuws

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief. Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.
Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.

GLOW nieuws in je mailbox    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Word partner

    GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

    Steun GLOW

    Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!