Project Vena Lumen van Fontys studenten naar lichtfestival in Londen

Een high-tech bank met meer dan elf duizend led-lampjes die reageren op je hartslag. Dit bijzondere project, genaamd Vena Lumen en gerealiseerd door Fontys-studenten Engineering, was al te zien tijdens het GLOW in Eindhoven afgelopen november. En nu is hij tot en met 26 januari te bewonderen op het lichtfestival Winter Lights in Londen.

GLOW zet zich in voor talentontwikkeling op het gebied van lichtkunst en lichttechniek, biedt deze talenten een podium, met de bedoeling ze uit te zetten op lichtfestivals wereldwijd. Zo wil GLOW de missie verspreiden: Eindhoven maakt het verschil in lichtkunst. Prachtig om te zien dat zo’n project de grens over gaat en neerstrijkt op het lichtfestival in Londen.

Winter Lights vindt plaats in Canary Wharf in het Londense district Tower Hamlets. Het festival wordt voor de vijfde keer georganiseerd.

Foto: Bart van Overbeeke

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief. Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.
Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.

Glow nieuws in je mailbox    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.