ADHD Brains

ADHD Brains

ADHD Brains is een installatie over prikkels. Prikkels, prikkels en nog meer prikkels… Hoe meer prikkels dit stel hersenen ervaart, hoe onrustiger het wordt. Het brein van iemand met de diagnose ADHD ervaart dit elk moment van de dag! De installatie is een uitvergroot brein met intens veel lichtjes. Hoe meer drukte er wordt gemeten dichtbij dit werk, hoe meer lichtjes versneld zullen gaan knipperen.

Read more
Read less

About the artist

Sint Lucas VMBO

SintLucas is een school, sinds 2016 gevestigd op Strijp-S, met een breed aanbod aan creatief-technische opleidingen op vmbo- en mbo-niveau. De leerlingen werken mee aan diverse projecten, zoals aankleding Extrema Outdoor, podium en evenemententechnieken (bijvoorbeeld Parktheater), audiovisuele producties, en het vormgeven van straatmeubilair.

Binnen hun projectonderwijs kunnen studenten uit verschillende studierichtingen samenwerken aan een project. Deze opdrachten omvatten het brede gebied waar SintLucas voor opleidt. Van briefing tot productiebegeleiding, van ontwerp tot product en van offerte tot factuur. Studenten zijn zelf verantwoordelijk voor het optimaal bedienen van de opdrachtgever.

Projects. 2017.Projects. 2017.Projects. 2017.Projects. 2017. Projects. 2017.Projects. 2017.Projects. 2017.Projects. 2017.
Projects. 2017.

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!