Astrobot

Astrobot

Hoe ver gaat jouw liefde voor robots?

Vertrouw je ze en zou je afgaan op hun adviezen, ideeën of vonnis? Zou je hen toestaan jouw overtuigingen te laten veranderen en je levenskeuzes te beïnvloeden? Neem plaats en ontmoet Astrobot, een open-source astrologie orakel. Door middel van een persoonlijke sessie met Astrobot, kun je ontdekken wat de toekomst voor jou in petto heeft.

Astrobot is een project van Stanislavs Semjonovs en Dr. Dertien (Universiteit Twente) en maakt dankbaar gebruik van de recente ontwikkelingen van Google AIY en de open-source Inmoov robot.

Read more
Read less

About the artist

Edwin Dertien & Stanislavs Semjonovs

Edwin Dertien is assistant professor aan de Universiteit Twente. Hij heeft een passie voor robotica en mechatronica en is momenteel betrokken bij een aantal onderzoeksprojecten met betrekking tot sociale robotica. Stanislavs Semjonovs is student aan de Universiteit Twente en doet onderzoek naar robots als sociaal wezen die kan voelen, denken en communiceren met mensen.

Projects. 2018.Projects. 2018.Projects. 2018.Projects. 2018. Projects. 2018.Projects. 2018.Projects. 2018.Projects. 2018.
Projects. 2018.

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!