GreenPower Lagoon Monster

GreenPower Lagoon Monster

Het werk GreenPower Lagoon Monster was voor het eerst in Venetie te zien. De eerste patroonheilige van Venetie was St. Theodorus van Amasea, een Byzantijnse strijder die volgens een legende de draak doodde die de stad Amasea terroriseerde. Het verhaal kan als metafoor voor de overwinning van het goede op het kwade worden gezien. Tijdens GLOW 2013 werd deze legende op verrassende wijze tot leven gebracht. De draak verscheen als een vervaarlijke zeemonster en verrees uit het water van het Eindhovens kanaal. Alleen was het nu niet St. Theodorus van Amasea die de draak bedwong, maar de techniek van Davide Carioni en Lorenzo Pompei.

Read more
Read less

About the artist

Davide Carioni & Lorenzo Pompei

Davide Carioni, ook wel bekend als “Asker”, is actief als grafisch ontwerper, schilder, graffitiartiest en mediakunstenaar. Samen met Lorenzo Pompei van Laser Entertainment, een bedrijf dat laser- en multimediale shows realiseert heeft hij GreenPower Lagoon Monster ontwikkeld.

Projects. 2013.Projects. 2013.Projects. 2013.Projects. 2013. Projects. 2013.Projects. 2013.Projects. 2013.Projects. 2013.
Projects. 2013.

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!