Het Oneindelicke Labyrint

Het Oneindelicke Labyrint

De studenten werktuigbouwkunde van de studievereniging- W.S.V. Simon Stevin- hebben een groots doolhof gebouwd voor het Auditorium op de campus van de TU/e. Hiermee openen zijn de festiviteiten die gevierd zullen worden ter ere van de 60e verjaardag van de vereniging.

Wie denkt aan studenten, denkt ongetwijfeld ook aan bier. Als inherent aspect van het studentenleven wil daardoor nog wel eens het imago beklijven dat studenten alleen maar staan te ‘pilsen’. Om te laten zien dat studenten ook nuttige dingen met bier kunnen doen en om het geleerde in de praktijk te brengen, hebben de studenten het labyrint gemaakt uit bierkratjes van brouwerij Bavaria. Het bouwwerk bestaat uit wel 12.000 bierkratjes en is 40 bij 45 meter, het grootse ooit gebouwd.

Eveneens Oneindelick is het labyrint van Koning Minos in het oude Griekenland, waar allerlei verrassingen in het rond dwaalden. Geïnspireerd hierdoor hebben de Werktuigbouwers een labyrint gebouwd waar de GLOW-bezoeker zich kan laten verrassen; hopelijk niet door een Minotaurus. Als extra spanning zal het doolhof donker zijn en kan het verkend worden met zaklampen.

 

 

Read more
Read less

About the artist

W.S.V. Simon Stevin

Jeroen Jansen en Tim Jansen zijn Project Managers van dit kunstwerk en zijn beide werktuigbouwkunde studenten aan de TU/e. Het project wordt georganiseerd vanuit de 12e Lustrumcommissie van W.S.V. Simon Stevin waar Jeroen vice-voorzitter is. Tim, commissaris externe betrekkingen 59e Bestuur, begeleidt deze commissie.

 

 

Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016. Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016.
Projects. 2016.

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!