Immersive Decelerator

Immersive Decelerator

Dit lichtkunstwerk wil een tegenpool zijn voor de hedendaagse sensatie en onrust.

Tussen beweging en onbeweeglijkheid is een schaal gemaakt. Met behulp van handgeschilderde dia’s en geometrische patronen wordt een drukke markt omgetoverd in een meeslepende ervaring die het publiek op eigen tempo kan ontdekken. De toeschouwer wordt uitgenodigd om te dralen en te ontspannen, te onderzoeken en te vertragen. Bijna 2 miljoen ANSI Lumen projectiekracht zorgt voor een waar lichtbad dat het publiek zal ontroeren.

Muziek: ‘Book of colours’ van Jan Heinke, gespeeld door blaaskwartet Stahlquartett.

Read more
Read less

About the artist

Pani

Georg Reisch is een veelzijdige ondernemer en eigenaar van Pani Projection and Lighting. Al in de vijftiger jaren was hij de uitvinder van grootschalige projectie. Hij is geboren in Wenen en tegenwoordig woonachtig in Zwitserland. Tijdens zijn hele loopbaan probeerde hij het maken van creatieve content te combineren met het verschaffen van een technisch platform daarvoor. Hij maakte creatieve installaties voor lichtfestivals over de hele wereld en hielp kunstenaars hun ideeën tot leven te laten komen; hij begrijpt hoe het medium licht het publiek beïnvloedt. De interactie van de toeschouwer met de lichtinstallatie en de opgeroepen emoties zijn van essentieel belang.

Projects. 2018.Projects. 2018.Projects. 2018.Projects. 2018. Projects. 2018.Projects. 2018.Projects. 2018.Projects. 2018.
Projects. 2018.

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!