Wensfabriek

Wensfabriek

‘Doe zelf een wens en help er anderen mee!’

De Wensfabriek is er weer. In de gezellige drukke route van GLOW vind je een moment van rust in de Wensfabriek; een lichtkunstwerk in de prachtige Paterskerk van DOMUSDELA. Hier heb je even de rust en ruimte om “stil te staan”; bij jezelf of juist bij een ander. Steek in stilte een kaarsje aan of laat je wens groots zien.

Tijdens GLOW kun je jouw wens als lichtkunst laten projecteren in de Paterskerk en maken we er samen een magisch schouwspel van. Dus, is er binnenkort iemand jarig? Zijn er zieken in je omgeving? Staat er een examen voor de deur? Ben je op zoek naar de ware? Zou je vaker je dierbaren willen zien? Wens je een verandering in je leven? Doe een wens in de Wensfabriek.

In de Paterskerk kun je jouw wens die je graag wil laten projecteren opgeven aan de leden van Rotary Eeckaerde. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Voor het opsteken van een kaarsje vraagt Rotary Eckaerde € 2,- en de opbrengst hiervan gaat volledig naar het goede doel: armoedebestrijding in Eindhoven.

Read more
Read less

About the artist

Rotary Eeckaerds & Har Hollands

De Wensfabriek is een initiatief van Rotary Eeckaerde in samenwerking met lichtarchitect Har Hollands en gefaciliteerd door DOMUSDELA en Hutten.

‘Har Hollands Lichtarchitect’ is een lichtontwerpbureau, gevestigd in Eindhoven en is internationaal actief. Het richt zich op het creëren van passende en aanpasbare architectonische lichteffecten en klimaten voor respectievelijk de buitenkant van gebouwen en de binnenruimtes. Ook ontwerpt het de verlichting voor winkelcentra, openbare gebieden, historische locaties, industrieel erfgoed, monumenten en civieltechnische werken. Het bureau creëert ook autonome verlichtingsinstallaties waar de poëtische, dramatisch en magische kracht van het licht wordt benut. http://hollands.info

DOMUSDELA bruist en inspireert mensen tot betekenisvolle ontmoetingen. De plek waar immens geluk en intens verdriet naast elkaar bestaan. Precies zoals in ons dagelijks leven. Klooster Mariënhage vormt het decor. Onder het genot van eten en drinken binnen en buiten, is er ruimte voor stijlvolle vieringen – van ingetogen tot uitbundig. Je kunt er korter of langer verblijven en tot rust komen. Ervaar het gevoel van thuiskomen en geniet van de verstilling in de tuin of schuif aan in Brasserie Rita. Blijf overnachten in het luxe boutique Hotel Mariënhage. Of bezoek een concert, lezing, receptie of evenement op deze iconische locatie. https://domusdela.nl/

Projects. 2021.Projects. 2021.Projects. 2021.Projects. 2021. Projects. 2021.Projects. 2021.Projects. 2021.Projects. 2021.
Projects. 2021.

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!