Thema 2018: Shadows & Light

Met dit thema gaat GLOW 2018 op zoek naar dualiteit. Het spel tussen licht en donker vind je terug in de 32 lichtkunstprojecten in 4 verschillende categorieën; Groot Licht, Kunst Licht, Nieuw Licht en Groen Licht. Deze projecten staan verspreid over de 5 km lange wandelroute door het centrum van Eindhoven.

Shadows & Light
‘Every picture has its shadows
And some source of light
Blindness, blindness and sight’

Zong Joni Mitchell in het nummer “Shadows and light”. Geen licht zonder schaduw, geen beeld zonder inhoud. In de praktijk gaat het niet alleen om de ultieme tegenstelling van zwart en wit, maar ook om veel en weinig, voor en achter, binnen en buiten, uitbundig en sober… licht en schaduw. In de tegenstelling wordt het verhaal geboren, zonder contrast geen beleving. Dit thema is nadrukkelijk meegegeven aan de kunstenaars die de lichtprojecten maken voor GLOW 2018.

Openingsshow Philips Stadion

Ook de lichtshow van TWOFIFTYK heeft het thema verwerkt. Het wordt een magisch schouwspel dat nog nooit eerder vertoond is, waarbij het hele stadion tot leven komt en een wedstrijd speelt tussen schaduw en licht: GAME:ON. De openingsshow is op zaterdag 10 november om 18.30 uur en is toegankelijk voor iedereen. Om verzekerd te zijn van een plek, kun je vooraf online een kaartje kopen.

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief. Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.
Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.

Glow nieuws in je mailbox


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.