Kinderproject Ik zie, ik zie... vertrekt na GLOW naar verzorgingstehuizen

De betoverende bloemenzee die het schip van de Paterskerk sierde tijdens GLOW, was niet alleen een visueel spektakel gemaakt door kinderen, maar ook nog eens een hartverwarmend gebaar. ‘Ik zie, ik zie…’ werd gecreëerd door Hugo Vrijdag en is het resultaat van de creativiteit van maar liefst 6000 basisschoolkinderen uit Eindhoven en omstreken.

De driedimensionale, lichtgevende bloemen, die het schip van de Paterskerk omtoverden tot een kleurrijk lichtkunstwerk, zijn niet alleen bedoeld voor de bezoekers van GLOW. Integendeel, na afloop van het lichtfestival worden alle bloemen geschonken aan mensen die de bloemenzee niet hebben kunnen bewonderen. Verzorgingstehuizen zoals Merenveld, Archipel, Vitalis, en andere locaties in de stad worden verrijkt met deze bloemenpracht, waardoor de magie van GLOW zich verspreidt over de hele stad en haar inwoners.

Dit project, mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen basisscholen in Eindhoven en omgeving, het Cultuurstation, DOMUSDELA, Atelier MCFW, De Ontdekfabriek, Simon de Groot, Signify en Korein, heeft niet alleen de stad in een zee van bloemen gehuld, maar ook de ouderen uit de omgeving.

Bekijk Ik zie, ik zie... tijdens GLOW
Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief. Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.
Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.

GLOW nieuws in je mailbox    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Word partner

    GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

    Steun GLOW

    Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!