Crowd Cloud

Crowd Cloud

Hoe veilig is jouw online data?

5 studenten van Fontys ICT werkten speciaal voor GLOW aan deze onderzoeksvraag in een van de GLOWlabs. Met het lichtkunstwerk Crowd Cloud willen zij bewustwording creëren over de gevaren van het gebruik van openbare wifi netwerken.

Wist jij dat het gebruik van een openbaar netwerk gevolgen heeft voor je privacy? Tijdens het gebruik van zo’n netwerk worden je persoonsgegevens namelijk verwerkt. Ben jij je er bewust van wat er wel en niet gemonitord kan en mág worden?

Crowd Cloud maakt dit deels inzichtelijk door je zintuigen te prikkelen met behulp van licht en geluid. Dit uit zich in verschillende kleuren die tot leven komen door middel van interactie met het publiek.

Read more
Read less

About the artist

Crowd Cloud

Wij zijn Crowd Cloud: een projectgroep en team van 5 ICT-mediastudenten van Fontys ICT Eindhoven. Onze interesses liggen bij het combineren van verschillende technieken om zo tot interessante concepten te komen. Iedereen uit ons team heeft verschillende expertises die uiteindelijk samenkomen in ons project.

Projects. 2019.Projects. 2019.Projects. 2019.Projects. 2019. Projects. 2019.Projects. 2019.Projects. 2019.Projects. 2019.
Projects. 2019.

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!