Dancing Colours

Dancing Colours

Dancing Colours is een lichtkunstwerk gebaseerd op een combinatie van technologie en kunst, die op eenvoudige wijze wordt geprojecteerd.

Door 3 basiskleuren te mixen, ontstaat een magische projectie van schaduwen met diverse effecten. Dit speelse karakter wordt afgewisseld met geprojecteerde kleuren die samenkomen tot bekende ontwerpen. Vooral deze samenkomst creëert een bijzonder effect!

Dancing Colours is een doorontwikkeling van het lichtkunstwerk 3Beam dat zijn primeur beleefde tijdens GLOW2018. Voor deze editie laat het TMC team de kleuren tot leven komen met behulp van animaties die het team zelf heeft ontworpen en geprogrammeerd.

De Eindhovense roots van 3Beam zijn niet vergeten en hebben hun weg gevonden in het lichtkunstwerk. Laat je verrassen hoe elementen ontstaan uit het niets, vervolgens evolueren tot een dansende creatie en uiteindelijk opgaan in de omgeving.

Read more
Read less

About the artist

3BEAM

Sinds 2 jaar werkt 3Beam met een passie voor de techniek en kunst aan de integratie van lichtkunst en techniek. Na vele brainstormsessies en even zoveel pizza’s kwamen zij tot het artistiek concept om met de 3 basiskleuren van licht iets te creëren.

Het team dit jaar bestaat uit:

Viktor Baukh, Peter Stockmann, Toine Kuipers, Wietse van Gerven, Justas Aleksa, Kateryna Filippovych, Isreal Nunez Hernandez, Juan Sanchez Moreno, Michael-Dennis Biemans.

Projects. 2019.Projects. 2019.Projects. 2019.Projects. 2019. Projects. 2019.Projects. 2019.Projects. 2019.Projects. 2019.
Projects. 2019.

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!