Metropolight

Metropolight

Samen geven we Eindhoven kleur!

Studenten Creative Technologies van het SintLucas hebben speciaal voor deze GLOW editie een interactief lichtkunstwerk ontwikkeld waarmee de GLOWbezoeker de stad in ‘Living Colors’ zet. Het toont een kleurrijke interactie van de bezoeker met enkele bekende Eindhovense gebouwen.

Door middel van Kinects worden de silhouetten van de bezoekers gemeten en weergegeven in de skyline van Eindhoven. De projectie van de silhouetten maken de kleuren van de gebouwen zichtbaar. Wanneer er meerdere mensen samen, staan komen er zelfs kleine animaties tevoorschijn. Kom jij ontdekken hoe de stad op jou reageert?

Read more
Read less

About the artist

Anne Martens & Steffie Koop

Anne Martens en Steffie Koop zijn studenten Creative Technologies van SintLucas in Eindhoven. Met de skills die ze op school hebben ontwikkeld en hun eigen creativiteit hebben ze “Metropolight” bedacht. Door verschillende technieken in te zetten en met behulp van medestudenten hebben zij dit project gerealiseerd.

Projects. 2019.Projects. 2019.Projects. 2019.Projects. 2019. Projects. 2019.Projects. 2019.Projects. 2019.Projects. 2019.
Projects. 2019.

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!