Word partner

Samen bereiken we meer

Eindhoven is de lichtstad en het podium voor lichtkunst in de publieke ruimte. Het is de stad die GLOW draagt en maakt. Waar je als kunstzinnig, technisch en creatief individu vrij kunt bewegen en waar je tegelijkertijd geborgen bent in het collectief. Dankzij duurzame samenwerkingen met onze betrokken partners, is het ieder jaar weer mogelijk GLOW te organiseren.

Lichtkunst voor iedereen

Het succes van het festival is onlosmakelijk verbonden met de stad zelf. Want lichtkunst is voor iedereen. Gratis, toegankelijk en inspirerend. Door de lichtprojecties aan zoveel mogelijk mensen te tonen, verhalen te vertellen, relevante thema’s aan te snijden en samenwerkingen aan te gaan, creëren we ieder jaar opnieuw een gedeeld wow-moment!

Waarom partner worden van GLOW?

GLOW Eindhoven kan dankzij haar partners blijven innoveren en vernieuwen. Met de honderduizenden bezoekers per editie en media-aandacht uit binnen- en buitenland, is GLOW een uniek platform voor bedrijven, organisaties en ondernemers. Het geeft een mogelijkheid om te profileren, relaties te versterken en maatschappelijke betrokkenheid te laten zien. Het beantwoord vraagstukken en het geeft organisaties de mogelijkheid om in contact te komen nieuwe doelgroepen.

Mogelijke partnerships

Wil je je ook verbinden aan licht en iets betekenen voor al die bezoekers van GLOW? GLOW kent verschillende partnerships die aansluiten bij diverse organisatiedoelen. Denk bijvoorbeeld aan het samen ontwikkelen van een lichtkunstwerk. Of ondersteun de Talent Award voor jong talent. Creëer meer verbinding met eigen medewerkers door creatieve samenwerkingen binnen een GLOW Lab of zoek naar de verbinding met studenten binnen de GLOW Academy. Geen enkele samenwerking is hetzelfde!

Onze partners

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!