Word partner

Samen bereik je meer

Eindhoven is de lichtstad en het podium voor lichtkunst in de publieke ruimte. Het is de stad die GLOW draagt en maakt. Waar je als kunstzinnig, technisch en creatief individu vrij kunt bewegen en waar je tegelijkertijd geborgen bent in het collectief. Dankzij duurzame samenwerkingen met onze betrokken partners, is het ieder jaar weer mogelijk GLOW te organiseren.

Lichtkunst voor iedereen

Het succes van het festival is onlosmakelijk verbonden met de stad zelf. Want lichtkunst is voor iedereen. Gratis, toegankelijk en inspirerend. Door de lichtprojecties aan zoveel mogelijk mensen te tonen, verhalen te vertellen, relevante thema’s aan te snijden en samenwerkingen aan te gaan, creëren we ieder jaar opnieuw een gedeeld wow-moment!

Waarom partner worden van GLOW?

GLOW Eindhoven kan dankzij haar partners blijven innoveren en vernieuwen. Met de ruim 700.000 bezoekers en media-aandacht uit binnen- en buitenland, is GLOW een uniek platform voor bedrijven, organisaties en ondernemers. Het geeft een mogelijkheid om te profileren, relaties te versterken en maatschappelijke betrokkenheid te laten zien. Het beantwoord vraagstukken en het geeft organisaties de mogelijkheid om in contact te komen met kunstenaars, publiek en andere organisaties.

Mogelijke partnerships

Wil je je ook duurzaam verbinden aan licht? GLOW kent verschillende partnerships die aansluiten bij diverse organisatiedoelen. Denk bijvoorbeeld aan het adopteren van een lichtkunstwerk. Of ondersteun een talent award voor jong talent uit de regio. Creëer meer verbinding met eigen medewerkers door de creatieve samenwerkingen binnen de GLOW Labs. Of zoek naar een connectie met studenten binnen de GLOW Academy. Geen enkele samenwerking is hetzelfde!

Benieuwd naar hoe je onderdeel kunt worden van GLOW?  Hoe je samen voor meer verbinding, innovatie en lichtkunst kunt zorgen? Informeer voor de mogelijkheden voor een passend partnership op maat bij Suzanne Maas, zakelijk manager.

Interesse?

Ben je benieuwd naar hoe een GLOW Lab ook voor jouw organisatie kan werken? Neem contact op met Suzanne Maas, zakelijk management, voor meer informatie.


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Word partner

    GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

    Steun GLOW

    Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!