GoodHabitz ondersteunt de GLOW Talent Award!

 

GoodHabitz gelooft sterk in het koesteren en empoweren van jong talent. We zijn verheugd om de samenwerking in de GLOW Talent Award aan te kondigen, een initiatief dat het potentieel van opkomende lichtkunstenaars erkent en viert.

Elk jaar werpt deze prestigieuze prijs een schijnwerper op het werk van opkomende talenten. Vaak komend uit onderwijsinstellingen uit de regio. GLOW is een podium waar ze hun vaardigheden en creativiteit aan de wereld kunnen tonen. Of het nu de favoriet van het publiek is of de keuze van de jury, de GLOW Talent Award is uitgegroeid tot een begeerd platform. GoodHabitz is enthousiast om een belangrijke rol te spelen in het ondersteunen van deze jonge talenten op hun reis om hun creaties te ontwikkelen, verfijnen en vermarkten.

Festivaldirecteur Ronald Ramakers zegt daarover: “Vanuit onze missie ‘de stad maakt GLOW’ en onze ambitie om een Top 3 Lichtkunstfestival in de wereld te worden is het cruciaal om
creatief en technisch talent de kans te geven om kennis en ervaring op te doen en zich te presenteren aan het grote publiek. De Talent Award is daarmee voor mij een van de hoogtepunten van GLOW”.

Een eerdere winnaar van de GLOW Talent Award is onder andere Valerie van Zuijlen met het project Moonlight en Het Schaduworgel van Liefde voor de Stad die het project een vervolg gaf op GLOW 2023. Een ander voorbeeld is het Eindhovense Studio Toer – eerder tweede in de GLOW Talent Award – die ondertussen bouwen aan een internationale reputatie met werken die te zien zijn over de hele wereld.

Op donderdag 16 november zal de Talent Award plaatsvinden bij GoodHabitz. Stemmen op de talenten kan vanaf 11 november.

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief. Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.
Nieuwsbrief. Nieuwsbrief.

GLOW nieuws in je mailbox


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Word partner

    GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

    Steun GLOW

    Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!