Loop

Loop

Dit is Loop, een interactieve lichtinstallatie gemaakt door Team IGNITE.

Tijdens GLOW 2018 wordt deze installatie, die een hoogte heeft van vier meter, door de bezoekers bediend. Met diverse interactiemodules kan de bezoeker door diverse handelingen uit te voeren het licht van de installatie regelen.

Tijdens deze editie van het festival worden alle gegevens van de modules en het publiek verzameld voor gebruik in toekomstige installaties. De beste modules worden doorontwikkeld en gaan deel uitmaken van Hypar, een grotere installatie die het team op GLOW 2019 zal presenteren.

Read more
Read less

About the artist

Ignite

Wij zijn IGNITE, een studententeam van de Technische Universiteit Eindhoven. Met 22 studenten van de faculteiten Industrial Design en Built Environment hebben we een lichtinstallatie voor GLOW 2018 gecreëerd. Wij geloven dat de toekomst van de menselijke werkvaardigheden bestaat uit een cross-culturele samenwerking van mensen met diverse achtergronden en kennisgebieden. Dit triggerde het ontstaan van IGNITE; IGNITE omarmt en combineert de vakgebieden van de verschillende studenten. Gezamenlijk komen wij tot een sterk lichtkunstwerk voor GLOW 2018.

Projects. 2018.Projects. 2018.Projects. 2018.Projects. 2018. Projects. 2018.Projects. 2018.Projects. 2018.Projects. 2018.
Projects. 2018.

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!