Intermedia

Intermedia

Elke dag gebruiken mensen technologie om contact met elkaar te leggen. Denk bijvoorbeeld aan een telefoongesprek, een tekstberichtje of een Skype. Sociale media hebben recentelijk weer hele nieuwe manieren van communicatie mogelijk gemaakt. De technologische schakels die we gebruiken om contact te leggen hebben invloed op onze manier van communiceren en daarmee op ons sociale gedrag. Maar wat is dat voor invloed? En hoe zien we dat terug in ons eigen gedrag? De installatie ‘Intermedia’ onderzoekt de invloed van technologie als schakel in de interactie tussen personen. Communiceer via de beelden die Intermedia maakt van jou en van anderen, en ervaar zelf de invloed van technologie op je sociale gedrag!

Foto: Claus Langer

 

Read more
Read less

About the artist

TU/e Intelligent Lighting Institute

Intermedia is gemaakt door TU/e studenten Niek Baltussen, Joren Broekema, Camiel de Bruin, Zeno Kapitein, Daan Meister, Randi Nuij, Maró Postema, Tom van Rooij, Sara Schippers, Arjen van Vastenhoven en Willem Zwagers, onder begeleiding van Mariëlle Aarts, Yvonne de Kort, Roland Schimmel en Philip Ross.

 

Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016. Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016.Projects. 2016.
Projects. 2016.

Word partner

GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

Steun GLOW

Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!