Stem op jouw favoriet

Het is niet meer mogelijk te stemmen voor de publieksprijs. De uitreiking vindt zaterdag 19 november om 20.00 uur plaats op bij SSRE, Vestdijk 22 Eindhoven.

  GLOW Talent Award

  De GLOW Talent Award bestaat ook dit jaar weer uit een vakjuryprijs en een publieksprijs waarvoor online gestemd kan worden. Met de jaarlijkse GLOW Talent Award zet GLOW talent en geven ze jong, creatief en technisch talent de kans om kennis en ervaring op te doen en zich te presenteren aan het grote publiek.

  De kanshebbers van dit jaar zijn:

  • Let’s BEAT waste – Fontys BeCreative
  • Connection your Love Part 2 – Sumeet en Mohsen (ASML)
  • LED it Bee – 3Beam
  • Rainbow – SintLucas
  • Unplugged – Team IGNITE
  • Het Schaduworgel – Liefde voor de stad
  • Paper Trails – Wayfinding (Team IGNITE)
  • A Student’s Heart – GLOWcie SSRE
  • No Show – SintLucas

  GLOW Labs

  Een aantal studententeams werkte de afgelopen maanden in de vorm van de zogeheten GLOW labs aan hun projecten. GLOW labs zijn sessies waarin Eindhovense bedrijven, kunstenaars, technici, designers, instellingen, inwoners en veelal studenten vanuit een bepaalde thematiek samenwerken aan innovatieve lichtkunstwerken voor GLOW. Óf ze doen onderzoek op het gebied van licht.

  Vakjuryprijs

  Een vakjury, onder aanvoering van directeur van GLOW Ronald Ramakers, beoordeelt de lichtprojecten. De bekendmaking van de winnaar van de vakjuryprijs vindt plaats op zaterdagavond 19 november rond 20.00 bij SSRE aan de Vestijk 22. Op de route – en voor iedereen vrij te bezoeken. De winnaar ontvangt een tegoed van €2500,- te besteden aan doorontwikkeling van het project op GLOW 2023.

  Vakjury
  Edzo Doeven (DELA)
  Titia Ex (Lichtkunstenaar)
  Rik van Stiphout (Gemeente Eindhoven)
  Ronald Ramakers (GLOW)

  Publieksprijs

  Naast de juryprijs is er ook dit jaar weer een publieksprijs. Dus stem op je favoriete werk. Dit kan via deze speciale online stempagina. Met de winnaar gaat GLOW om tafel om te kijken wat we volgend jaar samen kunnen betekenen. Ze krijgen een startbudget van € 1500,-.

  Let op: online stemmen kan tot zaterdag 19 november 16.00 uur! Daarna sluit de stemming.

  Word partner

  GLOW Eindhoven bestaat dankzij bijzondere samenwerkingen en op maat gemaakte partnerships.

  Steun GLOW

  Doneer eenvoudig en veilig een vrijwillig bedrag. Stichting GLOW is met iedere donatie blij!